Kvinde sæt dig fri - workshop med Rikke Bruun-MortensenSavner du at mærke, at du er en kvinde? Savner du følelsen af at være feminin og stærk? Så læs videre her...25,- af gebyr går til Knæk Cancer.

Rikke Bruun-Mortensen, der er indehaver og chef for Dance Action gennem mere end 20 år, har 30 års undervisningserfaring, har udviklet konceptet "kvinde, elsk dig selv". Det er et workshopkoncept der hjælper kvinder med at give efter i deres femininitet, deres indre glød og give dem selv lov til at give slip.
Rikkes undervisning er der fokus på nærvær og tryghed. Hun skaber rammer, hvor det er okay at give slip, at overskride grænser og opdage/genopdage nye sider af sig selv. Rikke hjælper kvinder gennem dansen, til at mærke hvor lækre de er. Det handler om girlpower, hvor du går fra timen med en ny selvtillid. 

Husk at bringe et sæt stiletter for efter dansen vil Rikke guide dig i en catwalk, bare fordi du kan. Der kommer en lokal kvindelig amatørfotograf forbi som kan, hvis du ønsker det, tage et lækkert billede af dig i løssluppen catwalk. Yderligere får vi besøg af Pia med mode og interiør butikken Avinta B i Hune. Hun bringer et mindre udvalg af lækre stiletter, så du kan fristes til yderligere selvforkælelse. Du finder Avinta B på facebook og på avinta.dk

Rikke underviser i al slags dans herunder, jazz, hiphop, house, børnedans, step, burlesque og showdance. Desuden har hun hjemmesiden "Rikke Bruun" hvor du kan få et indblik i den energibombe Rikke er. Du kan også få et indblik i alt hvad Rikke kan tilbyde, heriblandt: danseterapi, coaching, kreativ sparring, planlægning af show og events, personlig udvikling og teambuilding.


 

Mænd med "Bøffer" Cross Night eventKom og får en rå, fed, sveddryppende gang mandehørns cross, hvor Claus Højen tager alle de hårdeste crossøvelser frem. Naturligvis med mulighed for alternative tøseøvelser.Der vil være konkurrencer undervejs. Der kan på eget ansvar være risko for blød, sved og tårer. Husk der er håne ret. Træningen afsluttes med en hyggelig rød bøf med råstegte kartofler og en kold øl, som del af prisen. Der vil være mulighed for efterfølgende køb af drikkevarer. Huset lukker kl. 22, så der er god tid til råhygge og mandsnak. Der skal være minimum 12 deltagere på eventen for at det kører. Penge betales retur ved i så fald. Du kan IKKE tilmelde dig med klippekort til eventen. Den skal betales online.

Køb og booking

Køb abonnement til DGI Badet, Motionscenter og Fitnesshold.
Køb klippekort til DGI Badet, Motionscenter og Fitnesshold.
Book plads på Fitnesshold og vandaktiviteter.
Book lokaler, haller og badmintonbaner.
Bemærk - ingen oprettelsesgebyr ved køb af abonnement.


Booking

Skolemad

Klik ind her og bestil din skolemad.
Menuerne skifter løbende, og er sammensat af gode og sunde råvarer, således du er sikret en energirig og varierende kost.
Der er mulighed for en god rabat ved bestilling til flere dage.


Skolemad