VIGTIG Medlemsinformation
til alle brugere i DGI Huset Aabybro.
OBS denne mail er afsendt til alle medlemmer. Hvis ikke den er modtaget, tjek jeres spam filter.


Efter branden i DGI Husets motionscenter, har vi nu lavet en gennemgribende renovation af centret. Vi er super glade for resultatet og vi glæder os rigtig meget til at vise jer det nye top moderne center. Vi har benyttet renovationen til at lave nogle forandringer i DGI Huset, som gerne skulle tilgodese brugernes muligheder for at benytte DGI Husets faciliteter meget mere. 
 
GLÆD DIG TIL ÅBNING AF NYT MOTIONSCENTER
SØNDAG d. 16. dec. 2018 kl. 13.00

Se program i Aabyposten, på vores facebook og her: Alt i ét abonnement
Vi vil gerne, at samtlige af husets faciliteter bliver brugt noget mere, og i den anledning laver vi vores medlemskaber om, så det bliver meget enklere at benytte husets faciliteter i fremtiden.
 
Vi laver medlemskaberne om, så vores medlemmer har fri afbenyttelse af alle 3 aktiviteter. Det være sig motionscenter, fitness holdtræning og svømmehal. Prisen svarer til den nuværende pris for 2 aktiviteter. DVS:
 
                        PBS PRIS                               KONTANT PRIS
·       1 mdr.            249,-                                     290,-
·       3 mdr.            669,-                                     745,-
·       6 mdr.          1165,-                                    1310,-
·      12 mdr.         2175,-                                    2395,-

NYT-NYT-NYT-NYT-NYT-NYT- NYT-NYT-NYT-NYT-NYT-NYT-NY-NYT-NYT
Alt i ét abonnement
Vi vil gerne tage udgangspunkt i jer skønne brugere og give jer endnu mere fleksibilitet og alsidighed i jeres træning. Vi vil gerne udfolde jeres fantastiske muligheder for at gøre mere brug af samtlige faciliteter i DGI huset. I den anledning laver vi et unikt abonnement. Et abonnement for jer, for byen og for Jammerbugt kommune. Vi bestræber os altid på at tilbyde jer alsidig træning og aktivitet sammen med familie, venner, kollegaer eller individuelt. Samtidig har vi som mål at leverer den bedste service til vores brugere og medlemmer. Med det nye abonnement bliver det meget mere enkelt at benytte husets mange faciliteter i fremtiden. Processen med at forny sit abonnement vil i fremtiden også blive nemmere.
 
Medlemskaberne i DGI huset laves om, så vores medlemmer har fri afbenyttelse af alle 3 aktiviteter. Det være sig motionscenter, fitness holdtræning og svømmehal. Prisen svarer til den nuværende pris for 2 aktiviteter. DVS:
 
                       PBS PRIS                       KONTANT PRIS
·       1 mdr.            249,-                                      290,-
·       3 mdr.            669,-                                      745,-
·       6 mdr.          1165,-                                     1310,-
·       12 mdr.         2175,-                                    2395,-
 
Den store pakke
Denne justering betyder at alle har adgang til et DGI hus fyldt med muligheder. Du kan svømme i DGI Badets svømmebassin ca. 27 grader, dybde 1,2 - 1,4 m, hygge i varmvands bassin med massagedyser, børnene kan lege i børnebassin ca. 34 grader, dybde 0,2 m. I kan benytte kanoer og subboards samt træningsredskaber i vand. I kan nyde vores infrarøde sauna (mod betaling). I får omklædningsfaciliteter med aflåste skabe og alm. sauna. I kan træne i motionscenter med de mange nye kredsløbsmaskiner, løbebånd, crosstrainere, cykler og romaskiner. Ligeledes er der nye og moderne styrketræningsmaskiner, pullups, sandbags, boksesæk, frie vægte.
 
Du kan træne på alle vores lækre fitness hold, med vores seje instruktører. Her står helt nye Technogym  Indoor cykler med justerbar tilpasning af kørestilling, konsol med LCD touch skærm, LED lys og wifi. Konsollen viser bla. kraft, kadance, puls, kalorier. Cyklerne er udstyret med modstandsknap, med præcis indstilling af belastning. Brugerne kan downloade app og hente sine træningsdata via wifi fra konsol til sin telefon. Træningen er bygget op efter Technogyms indoor cycling programmer som alle kører på storskærm i cycling lokalet.
 
Efter endt træning kan hele familien slappe af i DGI Cafe´en. Nyde en smoothie og gå om bord i vores lækre salatbuffet. DGI strædet er indrettet med indendørs legeredskaber, så hele familien kan få en aktiv pause. I hele DGI huset er der mulighed for opkobling på gratis WIFI. Følg med på
http://dgihusetaabybro.dk/
https://www.facebook.com/dgihusetaabybro/
 
Vi håber i vil tage godt imod de nye tiltag, som vi starter fra d. 16.december 2018
 
Justering af abonnementer
De af jer der har haft et aktivt medlemskab til motionscentret i perioden, hvor vi har været påvirket af branden, vil selvfølgelig blive godskrevet, op til og med max 74 dage som motionscentret har været lukket. Alle som har motionscenteret som del af deres abonnement får automatisk deres personlige antal tilgodehavende dage sat på deres abonnement fra d. 16. dec. Og dette gælder både pbs-medlemsskaber og kontant betalende medlemmer.
 
Alle der ikke har motionscenter i deres abonnement vil automatisk overgå til det nye medlemskab pr.16.december. I skal ikke foretage jer noget, da denne ændring vil ske automatisk for jer der har
et aktivt abonnement. Dem der tidligere har haft kontant betalt medlemskab får det igen. Dem der tidligere har haft PBS medlemskab får dette igen. Ønsker man anden betaling af abonnement, er det også vigtig i giver DGI huset besked inden d. 16. dec. Men reelt kan det betalte sig at vælge en PBS abonnement. Hvis man køber et års abonnement på PBS, giver du en omregnet månedspris på PBS for kun 181,25 pr. måned. for at bruge hele huset.

Ønsker man ikke, at tiltræde denne nye abonnementsform, skal man sende en mail til
aabybro@dgi.dk senest den. 16 december 2018.

Pr. 1/3 - 2019 er alle DGI husets medlemmer, uanset abonnementstype, overgået til det nye abonnement med 3 aktiviteter svarende til førnævnte pris. Dette skyldes at d. 1/3 -2019 er der gået de 74 dage, som en del af vores medlemmer med motionscenter abonnement har til gode. Hvis du har abonnementsdage tilgode på dit nuværende abonnement får du det modregnet i betalingen af det nye abonnement. Dette gælder alle abonnementer.

De nye abonnementer vil være tilgængelige i løbet af en uge fra dags dato, dvs. medio uge 50.


Gave til jer 

Allerede fra d. 16. december vil alle vores medlemmer med aktivt medlemskab få adgang til alle faciliteter, uanset hvilket abonnement de tidligere havde. I kan læse om de nye ændringer på DGI huset hjemmeside. Her er det ligeledes muligt at købe medlemskab online fra d. 16. dec.

 

Der gives stadig senior og studie rabat med 10%.


Der gives firmarabat med 10% på medlemskabet for min. 5 ansatte. Hvis man er en større virksomhed som tiltænker at tegne medlemsskaber til deres medarbejdere bedes i kontakte DGI husets direktør.

Priserne på klippekort og enkeltbilletter er uændret pt.

 

Hvis i har brug for nærmere information, skal i kontakte vores ansatte i DGI huset.

 

Vi glæder os til, at se jer til ny og spændende træning i DGI Huset Aabybro.

De bedste hilsner
Direktør
Claus Nørgaard Poulsen 

Køb og booking

Køb abonnement til DGI Badet, Motionscenter og Fitnesshold.
Køb klippekort til DGI Badet, Motionscenter og Fitnesshold.
Book plads på Fitnesshold og vandaktiviteter.
Book lokaler, haller og badmintonbaner.
Bemærk - ingen oprettelsesgebyr ved køb af abonnement.


Booking

Skolemad

Klik ind her og bestil din skolemad.
Menuerne skifter løbende, og er sammensat af gode og sunde råvarer, således du er sikret en energirig og varierende kost.
Der er mulighed for en god rabat ved bestilling til flere dage.


Skolemad