Indoor cycling


Der er hold for en hver smag og niveauer. Du kan få træning både med og uden watt test. Vores instruktører står klar med højt humør, god intensitet og varierede programmer til opbygning af kondition. Du får teknisk instruktion, hvis du kommer i god tid inden timen.Timerne afvikles med højt flow og med varieret musik.


Cykelhold landevejs mandag kl.17.00 - 18.00 og torsdag kl. 18.15-19.15
 (fra uge 43 - ultimo marts)

Timen henvender sig til de garvede landevejsryttere, der vil holde deres træning ved lige gennem vinteren. Watt test og watt træning vil være en naturlig del af timen, så alle bliver udfordret på deres eget niveau. Hovedparten af holdet består af en cykelklub, fuld af højt humør

Cykelhold tirsdag kl.17.00 - 18.00
Cykling skal være sjovt og på mine timer lægger jeg vægt på at forbedre medlemmers udholdenhed og øge deres forbrænding til god og glad musik.
Krav til fysik: alle kan være med både nybegynder og øvede.

Cykelhold onsdag kl.19.15 - 20.15
Timen henvender sig til de cykelentusiaster der nyder en cykeltime med et varieret program. Der vil være spurter undervejs og et program hvor vi træner efter 5 intensitets niveauer. Du får en timen med høj musik og gang i den.

Cykelhold torsdag kl.17.00-18.00
Dynamisk, hurtigt og for folk der ønsker at komme i form. Bum! kortere kan det ikke siges!


Cykelhold lørdag kl.9.30-10.30
Cykling lørdag er en turnus mellem alle vores instruktører. Du vil helt sikkert komme til at svede, får masser at km/watt i benene samt have et hyggeligt samvær med resten af holdet.


INTRO Indoor Cycling.
Er i en større gruppe/firma laver vi gerne et hold for jer.

Intro-timer!
Timen er struktureret sådan at du får kendskab til indstilling af cykel, køreteknik og kørestile. Ligesom vi prøver at køre som vi normalt gør på timerne. Dermed får du grundig instruktion og kommer ordentligt i gang.
Hvad skal jeg medbringe og hvad med påklædningen?
Du skal medbringe VAND. Og så skal du have tøj på som du føler er behageligt. Derudover giver det absolut den bedste oplevelse hvis medbringer et par cykelsko,der kan fås et fornuftigt par til omkring 250,-  på nettet. http://www.cykelpartner.dk/traening-og-energi/spinning/spinningsko_9801_9116_9119~c.html
Er det ikke hårdt?
 Jo, vi skal jo forbrænde kalorier og komme i bedre form. Men i cycling er arbejdsbelastningen individuel, hvorfor det er muligt at tilpasse træningen til sit eget udgangspunkt.
 DIN første cycling-time skal være en GOD oplevelse, så kom í god tid og bliv guidet fra start til slut.
 Vi glæder mig til at se en masse friske nye Bikere,
 


 

Køb og booking

Køb abonnement til DGI Badet, Motionscenter og Fitnesshold.
Køb klippekort til DGI Badet, Motionscenter og Fitnesshold.
Book plads på Fitnesshold og vandaktiviteter.
Book lokaler, haller og badmintonbaner.
Bemærk - ingen oprettelsesgebyr ved køb af abonnement.


Booking

Skolemad

Klik ind her og bestil din skolemad.
Menuerne skifter løbende, og er sammensat af gode og sunde råvarer, således du er sikret en energirig og varierende kost.
Der er mulighed for en god rabat ved bestilling til flere dage.


Skolemad