Om DGI Huset Aabybro

Vi inspirerer, bevæger og skaber værdi for DIG....

DGI Huset Aabybro er blevet grundigt renoveret i 2013/14 og udgør nu et topmoderne fritidskompleks og er et naturligt mødested for børn og voksne i hverdagen eller ferien. Indretningen/Interiøret er takket være generøse vinduer lyst og indbydende, og huset er udstyret med miljøvenlige solsystemer. Besøg os for flere sportsgrene , motion, kultur , fester , events , konferencer, sund mad - . Vi har et varieret tilbud til alle aldersgrupper.
 
DGI Huset Aabybro er et åbent hus med plads til alle, hvor leg, bevægelse, udfordring skal inspirere til en sund og værdiskabende livsstil...
 

DGI Huset Aabybro er et hus fyldt med muligheder: Du og din familie kan træne i motionscenter, du kan træne på fitness hold for enhver smag - i sal, vand, motionscenter eller på vores indoor cycling hold. Familien kan nyde vores 34 grader varmvandsbassin med massagedyser, eller nyde en tur i sauna. Efter endt træning kan familien snuppe en smoothie, en salat eller en dagens ret i DGI Cafe´en. Familien kan også hygge sig ved at leje en badminton bane, eller måske en hel hal til et større arrangement.  I alle ferier vil der som udgangspunkt være spændende aktiviteter for børn og voksne. I hele DGI huset er der mulighed for opkobling på gratis WIFI. DGI strædet er indrettet med indendørs legeredskaber, så hele familien kan få en aktiv pause. Følg med på http://dgihusetaabybro.dk/ og https://www.facebook.com/dgihusetaabybro
 
Vi vil gøre en forskel for DGI-Huset Aabybro’s gæster, 365 dage om året, fordi vi tør tænke nyt, tage ansvar og udvikler os med gæsternes behov. Vi vil bevæge dig, inspirere dig og skabe værdi for dig og dine nærmeste.
 

Priser:
Enkelt betaling og konto betaling
 
Enkeltpris voksen 40 kr/ pr. gang
Enkeltpris senior/studerende 30 kr/ pr. gang
Enkeltpris børn til og med 14 år 25 kr/ pr. gang
 
Se abonnementspriser under booking
 
DGI badet:
Svømmebassin ca. 27 grader, dybde 1,2 - 1,4 m,.
Varmtvandsbassin ca. 34 grader. Med massage dyser, dybde 1,2 - 1,4 m.
Børnebassin ca. 34 grader, dybde 0,2 m.
Omklædningsrum, skabe og sauna ved herrer og damer.
 
Haller:
DGI Hallen - Idrætshal med tribuner, kommentatorboks, faste bander, måltavle, lydanlæg samt 5 badmintonbaner.

Hal 2 - Idrætshal med springgrav, lydanlæg, samt 5 badmintonbaner.

Multisal - ny hal med storloftshøjde, balkon og nyt musikanlæg. Tilhørende redskabsrum med masser af fitnessredskaber.

Gymnastiksal - transperent lokale med store vinduespartier og flot lysindfald. Lokalet indeholder ribber, lydanlæg og tilhørende redskabsrum.

Møde- og konferencelokaler:
I DGI Huset Aabybro findes mødelokaler passende til møder for 2 - 50 personer.
Der findes 5 lyse og venlige møde- og aktivitets lokaler, fra 23 - 122 m2
 
Motionscenteret:
Motionscenteret indrettet i lyse lokaler i 2 etager. Der er et bredt udvalg af styrketræningsmaskiner samt kredsløbsmaskiner i form af løbebånd, cykler, stepmaskiner og cross trianer. Desuden finder du tilstødende vægttrænings-, indoor cycling- og udspændingsrum.
 
Selskabslokaler:
Lyse venlige lokaler fra 40 - 65 m2 til dans, hold aktiviteter som gymnastik, yoga, dans og lignende.
 
Selskabslokaler:
Vi har selskab og konference lokaler i alle størrelser, så om det er barnedåb, konfirmation, julefrokost eller konference så har vi lokalerne. For at få fremvisning af vores faciliteter, eller en menu snak. Kontakt Mikkel på tlf 23392224 eller mail mbk@dgi.dk
 
DGI Cafeén:
Caféen har åbent hver dag kl. 8.00-20.00 og weekender kl.8.00-17.00. Cafeén er indrettet med babystole, microovn til sutteflasken samt fladskærms TV. Vi laver også mad ud af huset, til fest og events. Vi serverer salatbar, snacks og dagens ret alle hverdage. Bestil gerne forud hvis i planlægger at komme i større grupper tlf.: 23392224.
 
Det er DGI-Husets mission at være det naturlige valg!
Vi ønsker at være:
       
Vi ønsker at understøtte den naturlige sammenhængskraft der er i Aabybro og omegn med alle dets foreninger og erhvervsdrivende.

 

Køb og booking

Køb abonnement til DGI Badet, Motionscenter og Fitnesshold.
Køb klippekort til DGI Badet, Motionscenter og Fitnesshold.
Book plads på Fitnesshold og vandaktiviteter.
Book lokaler, haller og badmintonbaner.
Bemærk - ingen oprettelsesgebyr ved køb af abonnement.


Booking

Skolemad

Klik ind her og bestil din skolemad.
Menuerne skifter løbende, og er sammensat af gode og sunde råvarer, således du er sikret en energirig og varierende kost.
Der er mulighed for en god rabat ved bestilling til flere dage.


Skolemad