Medlemskab
Motion, Svømning & Fitness
  Bodyage-måling
     


  Når du sætter mål med din træning kan det være en god idé at få lavet en Bodyage-måling.

En Bodyage-måling giver dig indblik i din krops sammensætning af fedt og fedtfrimasse, herunder knoglemasse og muskelmasse. Derudover andgiver den vægt og BMI samt kroppens fysiske "bodyage".

Vægten udskriver en seddel med oplysningerne, som du får med hjem og der udleveres en seddel med forklaring af de forskellige tal. Vægtens resultater kan bruges til at få indsigt i hvordan din krops sundhedstilstand er og/eller evaluere på eventuelle vaneændringer, samt ikke mindst til at sætte mål for din træning.

Har du købt medlemskab til min. 3 mdr. tilbyder vi en gratis Bodyage-måling, som en af dine medlemsfordele.
3 mdr. - fordi vi gerne ser, at du får et forløb i din træning med personlige målsætninger, samt at du får mest muligt ud af dit medlemskab og træning.

Efterfølgende Bodyage-målinger koster 100 kr.

Booking af tid til Bodyage-måling skal foretages i receptionen ved en af vores instruktører.


Bemærk - Det er vigtigt at understrege, at Bodyage ikke har noget at gøre med din alder. Bodyagetesten går ud på, at man får målt en række ting som er relateret til ens sundhed. Hvis disse målinger viser at man er sundere end gennemsnittet, så får man en lav Bodyage og hvis målingerne er dårligere end gennemsnittet så får man en høj Bodyage. Er du 50 år og din Bodyage bliver mål til 55 år betyder dette ikke, at du har 5 år mindre at leve i. Testen bruger bare år som en slags "score", og viser om du ligger over eller under gennemsnittet.
 

Køb og booking

Køb abonnement til DGI Badet, Motionscenter og Fitnesshold.
Køb klippekort til DGI Badet, Motionscenter og Fitnesshold.
Book plads på Fitnesshold og vandaktiviteter.
Book lokaler, haller og badmintonbaner.
Bemærk - ingen oprettelsesgebyr ved køb af abonnement.


Booking

Skolemad

Klik ind her og bestil din skolemad.
Menuerne skifter løbende, og er sammensat af gode og sunde råvarer, således du er sikret en energirig og varierende kost.
Der er mulighed for en god rabat ved bestilling til flere dage.


Skolemad