PERSONLIG TRÆNER
Personlig træning er for dig
Vi har set rigtig mange af vores medlemmer få udbytte af deres træning med vores engagerede instruktører. Vi har hjulpet folk i alle aldre med vidt forskellige mål. Og vi har haft fornøjelsen af at se hvordan de stolt kommer og takker for den træning de har fået og de resultater de har opnået.
For at sikre at du kommer afsted og når dine mål, har vi en gruppe af instruktører der står klar til at følge dig. Dit mål kan være vægttab, genoptræning efter skade, rygproblemer, gigtproblemer, øget styrke eller kondition, genoptræning efter fødsel, forbedre din form i din sportsgren, inspiration til nye træningsformer. En personlig træner er det rigtige valg hvis du ved det kniber med at holde motivationen i din træning. Du kan overveje en personlig træner hvis du vil:
   
Vi sammensætter det forløb, der matcher dine mål og behov. Hvis du har lyst til at lave personlig træning med en eller flere af dine venner, så er det også en mulighed.

Vi har flere personlige trænere tilknyttet DGI huset.
Vi skræddersyer et trænings forløb til dig og finder den type der matcher dig.
Ring og få et personligt tilbud på din træning. Lise: 51145388


 

Køb og booking

Køb abonnement til DGI Badet, Motionscenter og Fitnesshold.
Køb klippekort til DGI Badet, Motionscenter og Fitnesshold.
Book plads på Fitnesshold og vandaktiviteter.
Book lokaler, haller og badmintonbaner.
Bemærk - ingen oprettelsesgebyr ved køb af abonnement.


Booking

Skolemad

Klik ind her og bestil din skolemad.
Menuerne skifter løbende, og er sammensat af gode og sunde råvarer, således du er sikret en energirig og varierende kost.
Der er mulighed for en god rabat ved bestilling til flere dage.


Skolemad