ROFL Runs Løbeskole - læs hvad er ROFL run: http://www.roflrun.dk/

Målgruppe:
Løbeskole er for alle nybegyndere og let øvede, også unge mennesker med lyst til at komme i gang med at løbetræne under strukturerede forhold.

I 2017 starter ROFL run nye hold:
5 km
10 km
Halvmarthon bootcamp.

Tempo
Er du som de fleste – vil gerne – men det bliver ligesom ikke til noget. Så er Løbeskolen et godt tilbud til dig, som kunne tænke sig at komme i gang med at løbe eller, som gerne vil have lidt mere struktur på løbevaner.
Det vigtigste er at komme i gang – tempoet er underordnet.

Træningen med ROFL Run:
Ved løbeskolens start bliver der oprettet tre hold, hvor der tages udgangspunkt i den enkeltes form. Så du løber sammen med andre på det niveau, der passer til dig. Hvert hold træner efter eget løbeprogram, der stiger lidt i sværhedsgrad uge for uge.
Løbeguides fra ROFL Runners sørger for passende tempo og gå-pauser. Du skal afsætte 30-45 min til træningen. Vi starter helt fra bunden og bygger stille og roligt op mod dit mål.
Løbeskolen har 12 frivillige løbeguides, der selv er motionister og som gerne vil dele ud af deres løbeerfaring. Vores løbeguides er uddannet i DGI regi og planlægger selv ruterne for blandt andet at tilgodese variation i træningen.
Løbeskole holdene:
Igangsætterne: er holdet for dig, der er nybegynder og skal i gang. Og "i gang" skal tages bogstaveligt. Der er meget gang i starten, og så går vi gradvist over til mere løb.
Du kan ikke være i for dårlig form til Igangsætterne, og træningen går ud på at hjælpe dig til at etablere en fast træningsrutine, forbrænde kalorier og finde glæden ved at gå, løbe og bevæge sig.
I tillæg til gang- og løbetræningen laves forskellige øvelser, der gradvist bygger din krop op til at kunne klare lidt mere. Målet er at løbe i 15 min.


Tidspunkt:
Vi starter fra DGI Huset Aabybro hver mandag kl. 17:30 og onsdag fra kl. 18:15 med fælles opvarmning. Efter træningen er der udstrækning og hyggesnak.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Løbeskolens ledere Jane Helweg Foget eller Karsten Sørensen via mail: info@roflrun.dk eller facebook: https://www.facebook.com/roflrun/

De bedste løbehilsner
ROFLRun - Running - Outdoor - Fitness – Laughing
 

Køb og booking

Køb abonnement til DGI Badet, Motionscenter og Fitnesshold.
Køb klippekort til DGI Badet, Motionscenter og Fitnesshold.
Book plads på Fitnesshold og vandaktiviteter.
Book lokaler, haller og badmintonbaner.
Bemærk - ingen oprettelsesgebyr ved køb af abonnement.


Booking

Skolemad

Klik ind her og bestil din skolemad.
Menuerne skifter løbende, og er sammensat af gode og sunde råvarer, således du er sikret en energirig og varierende kost.
Der er mulighed for en god rabat ved bestilling til flere dage.


Skolemad