Mavetræning Rygtræning Aabybro

Rygtræning Sundhedsidræt
Få overskud til hverdagen.
Tid: Torsdag kl. 17.30-18.45 (start d.4. januar 2018-maj 2018)
Sted: Multisalen i DGI huset Aabybro
Instruktør: Henrik Knudsen
Pris: 750,-
Booking er åben


Holdet er målrettet for personer med forskellige rygproblemer, hvor læge, kiropraktor eller fysioterapeut har anbefalet rygtræning. 21 ugers skræddersyet forløb.
Hver træningsgang består af 7 dele, der giver deltagerne kendskab til mange dimensioner af træning af ryggen. Udover arbejdet med de forskellige øvelser, får deltagerne forståelse for kroppen og ryggen og lærer at forholde sig til at træne med kroniske smerter. Forløbet beskæftiger sig også med kost og ernærings betydning for sundhed og træning. På holdet vil deltagerne opleve motivation som en vigtig del af forløbet. Instruktørerne underviser i, hvad motivation er, og hvordan vi bedst vedligeholder den, når vi er udfordret af smerter og nedsat mobilitet.
Da deltagerne kommer med forskellige rygproblemer og forudsætninger for træning tilpasser Henrik, din certificerede ryginstruktøren, træningen til den enkelte deltagers fysik. Der er lagt op til hjemmetræning, da du skal træne din ryg mere end den ene gang om ugen. Deltagerne kan købe et hæfte i DGI huset med øvelserne til hjemmetræning.

Køb og booking

Køb abonnement til DGI Badet, Motionscenter og Fitnesshold.
Køb klippekort til DGI Badet, Motionscenter og Fitnesshold.
Book plads på Fitnesshold og vandaktiviteter.
Book lokaler, haller og badmintonbaner.
Bemærk - ingen oprettelsesgebyr ved køb af abonnement.


Booking

Skolemad

Klik ind her og bestil din skolemad.
Menuerne skifter løbende, og er sammensat af gode og sunde råvarer, således du er sikret en energirig og varierende kost.
Der er mulighed for en god rabat ved bestilling til flere dage.


Skolemad