Vandgymnastik for overvægtige

Instruktør Mette Kronborg


Vandtræning for overvægtige er et hold for dig der ønsker at tabe dig og få effektiv, skånsom træning i vand. Kom og vær med og få pulsen op. Humøret er i top og vi elsker vores krop.
Bevægelse i vand giver en naturlig modstand på alle dele af kroppen som er i berøring med vandet. Bevægelse i vand er den mildeste form for sport, som berører hele kroppen, og kroppen mærker ikke den samme træthed som hvis bevægelserne blev lavet i luften. Igennem træningen vil du få øget din personlige kropsbevidsthed, og mærke dine grænser. Alle kan være med på hvert sit niveau.

På dette hold vil vi motionere, hvor vi træner muskler og led. Ved hjælp af gentagne bevægelser kombineret med vandmodstanden, vil du kunne mærke fornyet styrke.  Du vil efter endt træning med sikkerhed have følelsen af, at du har været i gang og dermed vil du udover et styrket fysisk "jeg" også føle et velbehag og en veltilpashed.

 

Køb og booking

Køb abonnement til DGI Badet, Motionscenter og Fitnesshold.
Køb klippekort til DGI Badet, Motionscenter og Fitnesshold.
Book plads på Fitnesshold og vandaktiviteter.
Book lokaler, haller og badmintonbaner.
Bemærk - ingen oprettelsesgebyr ved køb af abonnement.


Booking

Skolemad

Klik ind her og bestil din skolemad.
Menuerne skifter løbende, og er sammensat af gode og sunde råvarer, således du er sikret en energirig og varierende kost.
Der er mulighed for en god rabat ved bestilling til flere dage.


Skolemad