CROSSFIT

Crossfit hos Bankbox

Vær en del af et større fællesskab, alt i mens du træner og styrker din krop

ÅBEN ALLE UGENS DAGE

Velkommen til Crossfit Bankbox

Her har vi et motionsfællesskab hvor der er plads til alle, ligegyldigt om du er nybegynder eller øvet i crossfit.

Træningen er bygget op af elementer fra mange forskellige sportsgrene, bl.a. gymnastik, vægtløftning og mange andre sportsgrene.

Som medlem får du adgang til trænere, som er klar til hjælpe dig gennem dagens workout.

DGI Huset, Aabybro

AKTIVITETER

Åbningstider og priser

Her kan du skræddersy dit abonnement lige efter dine behov

Automatisk betaling

Box-medlemsskab uden multi-abonnement

1 måned

Kr. 379,-

3 måneder

Kr. 1.018,-

6 måneder

Kr. 2.018,-

12 måneder

Kr. 3.938,-

*Ti turs klippekort til Boxen koster kr. 499,-
*En enkeltbillet til Boxen koster kr. 60,-

Kontant betaling

Box-medlemsskab uden multi-abonnement

1 måned

Kr. 414,-

3 måneder

Kr. 1.123,-

6 måneder

Kr. 2.241,-

12 måneder

Kr. 4.465,-

*Ti turs klippekort til Boxen koster kr. 499,-
*En enkeltbillet til Boxen koster kr. 60,-

For studerende

Box-medlemsskab med automatisk betaling

1 måned

Kr. 359,-

3 måneder

Kr. 965,-

6 måneder

Kr. 1.915,-

12 måneder

Kr. 3.731,-

*Ti turs klippekort til Boxen koster kr. 499,-
*En enkeltbillet til Boxen koster kr. 60,-

Åbningstider

Mandag:

kl. 04:30 – 22:00

Tirsdag:

kl. 04:30 – 22:00

Onsdag:

kl. 04:30 – 22:00

Torsdag:

kl. 04:30 – 22:00

Fredag:

kl. 04:30 – 22:00

Lørdag:

kl. 04:30 – 22:00

Søndag:

kl. 04:30 – 22:00

Multi-abonnement

Tilføj et Multi-abonnement til dit Crossfit Box-medlemsskab.

Vores multi-abonnement giver dig adgang til alle vores aktiviter i DGI Huset.

FAQ

Få svar på de mest gængse spørgsmål

Hos os går vi ikke op i hvilket form du er i når du starter hos os, men hvad form du kommer i.

Træningen er bygget op af elementer fra mange forskellige sportsgrene, bl.a. gymnastik, vægtløftning og mange andre sportsgrene.

Elementerne er sammensat i en WOD (Workout Of the Day), hvor du typisk udfordres på styrke, kondition, samarbejde og evne til at presse dig selv lidt ekstra.

Crossfit er samtidig kendetegnet ved at alle deltagere har en positiv tilgang, hvor man støtter og hjælper hinanden. Og hvis man ikke har det fra start, så lærer man det hurtigt.

En af fordelene ved crossfit, er at ALLE kan være med. Alle øvelser kan justeres i forhold til den enkeltes styrke, kondition og teknik, således at man er tilpas udfordret men samtidig kan være med.

Vi er blevet til gennem en varieret og effektiv træningsform, hvor alle kan være med. Vi er bygget op omkring et fællesskab og stræber efter at motivere vores medlemmer gennem en sjov og alsidig motion, som øger energiniveauet og holder kroppen sund.

Som medlem i Crossfit Bankbox får du adgang til dedikerede trænere, som alle ugens dage står klar til hjælpe dig gennem dagens workout. Som supplement til din træning tilbyder vi specialiserede hold med fokus på hver deres: Styrke, kondition, gymnastik, vægtløftning og mobilitet

Vores center ligger centralt i byen med gode parkeringsforhold. Navnet Crossfit Bankbox kommer af at vi er beliggende samme bygning hvor der tidligere lå en Spar Nord.

OPLEV CROSSFIT

Crossfit Bankbox

Følg med i, hvordan vores medlemmer giver den gas.

VORES INSTRUKTØRER

Mød instruktørerne

Hos os går vi ikke op i hvilken form du er i når du starter hos os, men hvad form du kommer i. Hos os er der plads til alle på alle vores hold.

Jeg er souschef i CrossFit Bankbox Jeg har dyrket/undervist crossfit i nu 1 1/2 år og inden da var jeg instruktør i Crossgym i DGI Huset. Min prioritet for undervisningen er højt humør, god stemning og en forklaring af øvelserne således at alle medlemmer forstår hvad dagens WOD går ud på sammen med lidt sjov til tider. Jeg vægter godt humør højt i mine timer og håber alle går derfra med et smil på læben. Jeg har primært morgen WOD kl. 05.30-06.30 og fredag eftermiddags WOD.

Robin

42 år.

Jeg bor i Aalborg og til daglig studerer jeg til fysioterapeut. Jeg bruger meget tid på at træne og særligt crossfit har fanget min interesse. Jeg har dyrket det siden 2016, og har derfor mange års erfaring med alle de mange crossfit øvelser I vil møde til jeres træning. Jeg elsker at lære fra mig og følge jeres udvikling. Jeg håber at se så mange af jer som muligt om onsdagen hvor jeg har 2 hold fra 18.30-20.30.

Annesofie

24 år.

Jeg læser til dagligt idræt på Aalborg universitet, og træner selv crossfit. Jeg har trænet crossfit siden 2017, og har desuden været en del af trænerstaben siden bankboksen blev etableret. Jeg er til at fange i boksen om mandagen, hvor har jeg 2 Wod-hold. Holdene er som regel opbygget med opvarming, svær øvelse, og workout til sidst. Om mandagen går jeg meget op i at øve de “svære”/mere tekniske øvelser som I muligvis kommer til at møde i nogle workouts, og øver dem helt fra bunden, med et teknisk fundament. Glæder mig til at se jer alle sammen, og få sved på panden.

Frederik

27 år.

Jeg startede med crossfit da Bankboxen åbnede i Aabybro og har været fast inventar siden. Jeg elsker at presse mig selv på både styrken og konditionen og ligeledes nyder jeg at hjælpe andre med samme interesse. Jeg er engang i mellem at finde som instruktør på lørdags holdene. De er delt mellem flere instruktører, heriblandt mig.

Daniel

34 år.

Jeg startede med at lave crossfit i 2017, og har lavet det lige siden. Jeg nyder at dele ud af min viden, erfaring og min egen glæde ved bevægelse. I Bankboxen har jeg WOD hold og Intro/Basic hold.

Maria

26 år.

Jeg har dyrket crossfit i snart 2 år. Jeg elsker crossfit fordi der er så meget variation i det! Pt har jeg ikke mit eget hold, jeg er afløser, men håber på at få eget hold når jeg er færdig med mit skole forløb.

Stefan

29 år.

Jeg har siden 2017 trænet crossfit. Jeg blev fra starten af draget af det miljø og sammenhold som crossfit besidder. For mig vægtes fællesskabet i boxen ligeså højt som selve træningen. Jeg har stor fokus på at alle skal kunne komme i boxen uanset niveau og alle skal føle sig velkommen og gerne gå derfra med en god oplevelse som gør at de får lyst og mod på at komme igen. Jeg er primært instruktør på Endurance holdende om torsdagen, hvor der er fokus på længere workouts og udbygning af vores udholdenhed. Derudover er jeg en del af et weekend-rul hvor jeg har lørdagsholdene hver 3-4 uge. Jeg ser frem til at byde jer velkommen i vores fantastiske Crossfit Bankbox

Nikolai

40 år.

Jeg har dyrket Crossfit on-off i 10 år, og har CF level 1 uddannelsen.
Jeg har en baggrund fra Forsvaret, hvor funktionel træning har fyldt i hverdagen.
Jeg håber at mange uanset niveau og baggrund vil prøve Crossfit som træningsform

Nils

40 år.

Mit forhold til crossfit går lige så langt tilbage som Crossfit Bankbox har eksisteret. Så selvom jeg ikke har dyrket sporten i SÅ mange år, så har den i den grad taget mig med storm efter jeg deltog på mit første introhold! Jeg elsker det selve sporten kan med at kombinere styrke med kardio på en måde hvor man selv kan bestemme intensiteten og i hvilken grad man har lyst til at presse sig selv. Udover at selve sporten tog mig med storm, så gjorde sammenholdet i Boxen præcis det samme! Fra dag 1. har der været et fantastisk sammenhold og inkluderende stemning blandt alle medlemmer; nye som gamle! Jeg har primært dirigentstokken for WOD-holdet søndag morgen, og samme type hver anden fredag. Her fokusere jeg på at sikre en god opvarmning med udstræk efterfulgt af styrketræning i et roligt tempo så vi kan snakke teknik og korrekt udførelse. Afslutningsvis napper vi en kortere workout, så vi slutter af med sved på panden! Jeg glæder mig til at se dig.

Rikke

35 år.

MELD DIG TIL

Skal du med på holdet?

Vil du være en del af Aabybros sejeste, sjoveste og mest udfordrende motionsfællesskab?

Crossfit Bankbox er stedet for dig som gerne vil have sjovt og udfordrende træning ind i din hverdag. Det er stedet for dig som mangler et motionsfællesskab, hvor vi bliver udfordret, men sammen sørger for en god og positiv stemning hvor vi hjælper hinanden