TRÆNINGSOPHOLD

Træningsophold hos DGI Huset

Vi tilbyder de ideelle forhold til jeres næste træningslejr

TRÆNINGSOPHOLD DGI HUSET

Book jeres næste træningsophold

Med vores Bankbox Hostel Aabybro tilbyder vi de ideelle forhold til jeres næste træningslejr. En træningslejr hos os inkluderer overnatning, bespisning og leje af diverse haller og lokaler.

Med svømmehal, flere store haller, motionscenter, crossfit center, gymnastiksal og mødelokaler har vi mulighed for at skræddersy en træningslejr lige efter jeres ønske. Vi har erfaring med afholdelse af træningslejr indenfor flere forskellige idrætsgrene, herunder svømning, gymnastik, fodbold og bordtennis.

Vi har de perfekte rammer til jeres næste træningslejr, hvor programmet er skræddersyet til netop jer

DGI Huset, Aabybro

PLADS TIL +70 PERSONER

Vi har plads til hele holdet

Med vores Bankbox Hostel har plads til 70 gæster fordelt på 4- eller 6-mands værelser. Hvert værelse har eget bad. Det er muligt at afholde møder i vores fællesrum, som er til fri afbenyttelse under hele opholdet. Lokalet kan også bruges til at spille spil og koble af efter en lang og sjov træningsdag.

PLADS TIL ANTAL PERS.

FACILITETER

METER FRA HOTEL

PERS. PR. VÆRELSE

MADPLAN M.M.

Skræddersy jeres ophold

Vores dygtige køkkenteam er klar til at lave mad skræddersyet efter jeres behov og har stor erfaring indenfor madplan til diverse træningslejre. Vi kan dermed garantere sund og varieret kost under jeres ophold. Alle måltider spises i DGI Huset, så I er klar til at gå i gang med træningen umiddelbart efter.